TRÄDGÅRDSTJÄNSTER


Vi erbjuder flera olika sorters tjänster inom trädgårdshjälp.

Beskärning


Ett välbeskuret träd är ett smycke för trädgården och är trädgårdens tak. Därför behöver vi ta väl hand om våra träd och underhålla dem över tid. Vi har lång erfarenhet av att beskära alla sorters fruktträd, häckar, prydnadsträd och buskar.

Skötsel och underhåll


Behöver du hjälp med att sköta om trädgården? Vi hjälper till med allt från ogräsrensning, gräsklippning till höst- och vårstädning och att hålla din trädgård välskött under hela året. Vi har både löpande abonnemang och vid enstaka tillfällen när trädgården behöver fixas till tex inför en visning.

Rådgivning


Ett snabbt och enkelt sätt att komma vidare med sina trädgårdsplaner och projekt är att boka in vår 2 timmars rådgivning. Här väljer du vilka ytor du vill fokusera på och vi går igenom era önskemål och vilka förutsättningar trädgården har. Vi ger er konkreta tips och råd och förslag på växter, belysning, placering av rabatter och nya byggnader/altaner. Här är det du själv som håller i pennan och antecknar.

Design


Med en bra och genomtänkt planering och design av din trädgård blir den både vacker, lättskött och vilsam. Behöver du hjälp med det finns vi här för dig. Vi gör allt från mindre krukarrangemang till att designa hela din trädgård. Kontakta oss för offert.

Trädgården fick ett rejält lyft och vi skulle inte tveka att anlita Almgrens Gröna Grenar igen.

Saga

Jag behövde inspiration och råd till min lilla trädgård samt hjälp att snygga till inför en plantering av thujor. Jag rekommenderar varmt Anna för hennes kunnighet och fina bemötande i stort och smått. Mycket nöjd från planering till bortforsling!

Elna